Hai la High School Delivery!

Spunem și noi ce ne doare, vorbim despre schimbare și vă așteptăm cu surprize mari.

Când, unde și cum?

Pe 18, 19 si 20 aprilie, atunci, în primele zile din săptâmana Școala Altfel, ne vedem la Liceul Spiru Haret, la High School Delivery, alaturi de o mare gamă de surprize ce așteaptă sa fie descoperite de cei care vor să-și rupă o bucată din timpul lor liber și să participe la această mișcare.

Noi am putea să spunem ca este doar un simplu eveniment, dar High School Delivery e o adevărată mișcare ce încearcă treptat, cu pași micuți, să promoveze proiectele liceenilor care au curajul să vină acolo și să zică: „Frate, am un proiect, vreau să particip și eu”. Da, e atât de simplu, nimic mai mult, intri pe site-ul lor și te înregistrezi cu proiectul tău sau al echipei tale, apoi așteptăm cu nerăbdare să ne vedem atunci.

De ce să mergi la High School Delivery? E simplu, schimbi impresii, îți popularizezi proiectul, iar oamenii, dacă îl apreciază, vin la standul tău, vorbesc cu tine, îți aruncă cu confetti în față și te iau pe sus; iar pentru noi, liceenii, ăștia care abia dacă suntem sprijiniți în proiectele noastre, e o șansă enormă de-a aduce ideea pentru care am transpirat serile la lumina unui bec, decupând, scriind, schițând.

Știi cum e? E făcut de liceeni, pentru liceeni.

Nu vine cineva mai mare, nu e făcut de nu știu ce patron al nu știu cărei firme ce dorește ca tinerii să le consume produsele pline de zahăr. Nu! Totul e organizat de liceeni la fel ca noi. Nimeni nu se crede net superior. Toți suntem egali acolo, ne ajutăm și încercăm să punem și noi, împreună, mâna pe lopată și să mai mișcăm ceva. Chit că faci poze, ai o revistă, faci muzică, dansezi sau orice altceva, doar vino acolo. Nu vei regreta, pentru că vei găsi cu siguranță parteneri de dialog pe măsura așteptărilor.

Așa că, dacă ești timid, dă cu pumnul în zidul ăsta și vino, nu mai ezita. High School Delivery e ocazia perfectă pentru a ne cunoaște (tu pe noi și invers) — cine știe ce altceva se mai poate întampla, Bitul liber caută întotdeauna colaboratori noi.

Deci, ne vedem pe 18, 19 și 20 la Liceul Spiru Haret, vino acolo tu însuți, fii original și hai să stăm de vorbă, cu siguranță avem ce învăța de la tine!

P.S.: S-a făcut și un eveniment pe Facebook.

Radu Stochița

Radu Stochița

Adesea vorbesc mult, da, chiar îmi place să vorbesc și să gesticulez. Despre mine nu pot spun prea multe, nu ies cu multe din sfera comunului, poate, voi, cei care citiți descrierea asta, mă veți considera un actor pur al banalului. Eh.. Sunt pasionat de literatură, devorez o carte când o prind, îmi place mult Kafka, am citit și Dostoievski, Tolstoi, Knausgard, Rebreanu etc. Realism și suprarealism, cam asta citesc, dar mă mai duc și spre romantism câteodată. A, da, sunt cinefil, iubesc filmele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co